top of page
iPhone X Mockup V1-1_edited.jpg

Nieuw! Uw seniorenkeuring voor slechts €41,50 met de MIA app

Groot rijbewijskeuring voor slechts €56,50

Scroll omlaag voor info

MIA & Keurig Onderweg - Actie

Wat is MIA?

Heeft u een medische keuring nodig voor uw rijbewijsverlenging en wilt u kosten besparen? Goed nieuws!

Keurig Onderweg en MIA hebben de handen ineengeslagen om u een geweldige deal te bieden. Met onze speciale aanbieding (ECO keuringen) krijgt u tijdelijk maar liefst tot 20% korting op Groot rijbewijs- en Senioren-keuringen.

Met Medvice MIA kan iedereen gemakkelijk in contact komen met een arts, waar dan ook. MIA is gespecialiseerd in het leveren van medisch professioneel advies rechtstreeks naar uw smartphone.

Waarom werken wij met MIA samen?

Onze samenwerking met MIA maakt het mogelijk voor u om uw rijbewijskeuring thuis vanaf de bank te beginnen, geen stress! Door deze digitale voorbereiding, kunnen wij voor u de prijzen laag houden, omdat onze arts minder tijd kwijt is tijdens de keuring.  Houdt u er rekening mee dat de actie (nog) niet op elke locatie geldig is. 

 

Wat is een ECO keuring?

Een ECO keuring verschilt weinig van een normale rijbewijskeuring. Het enige verschil is dat u een deel van de keuring al zelf start, bijvoorbeeld thuis op de bank! Dit doet u digitaal met behulp van de MIA app. U beantwoordt de vragen die de keuringsarts normaal tijdens uw keuring aan u stelt, nog vóórdat u op uw fysieke keuringsafspraak komt. De app biedt een dynamische vragenlijst speciaal op maat gemaakt voor Keurig Onderweg. Deze vragenlijst is vergelijkbaar met de gezondheidsverklaring van het CBR, maar gaat meer in detail.

LET OP: MIA is nieuw en kan soms nog technische fouten bevatten. Mocht u een fout tegenkomen? Laat even een bericht achter via medvice.io. 

Interesse in deze actie?
Lees dan hieronder verder!

Hoe maak ik gebruik van de korting?

Voor een ECO keuring dient u de volgende stappen uit te voeren:
 

  1. Uw CBR keuringsverslag en ZD code (Stap 1) aanvragen bij het CBRKlik op de knop hieronder voor aanvraaginstructies.
     

  2. De digitale voorbereiding (Stap 2) moet u voltooien vóór de aanvang van uw rijbewijskeuring. Heeft u uw CBR keuringsverslag of ZD code reeds in bezit? Dan kunt u nu starten met de digitale voorbereiding en daarna uw keuringsafspraak boeken met korting. 

    Klik op de knop hieronder om uw digitale voorbereiding in stappen te doorlopen en uw keuring te boeken met korting. Voor de voorbereiding betaalt u €6.50. Deze kosten zijn al inclusief en worden met het totaalbedrag verrekend.

 

Rijbewijskeuring voorbereiden via de app
Betaalbare keuringen in Nederland! Vanaf €41,50!
iPhone X Mockup V1-1.png

MIA voor uw gezondheid

U kunt MIA ook gebruiken voor andere zaken dan uw rijbewijskeuring. Wenst u onafhankelijk medisch advies van BIG geregistreerde artsen? Dan kunt u makkelijk aan de slag met de MIA app. Voor meer informatie, bezoek de website van MIA

Vragen?

Laat een bericht achter op onze hoofdpagina!

bottom of page