top of page

Over ons

Keurigonderweg.nl

De website www.keurigonderweg.nlis een initiatief van een groep keurende BIG-geregistreerde en Arbo-gecertificeerde artsen. De doelstelling is om op een gemakkelijke en laagdrempelige manier mensen de mogelijkheid te bieden om een arts in de buurt te vinden. U hoeft enkel uw postcode in te vullen en team Keurigonderweg zoekt een beschikbare arts voor u in de buurt. Door dit proces optimaal te automatiseren houden wij de administratiekosten laag. Dit vertaalt zich in de laagste prijs voor medische keuringen in Nederland.

Werkwijze
De website www.keurigonderweg.nl helpt u om een afspraak te maken bij een keurend arts. Bij het maken van de afspraak krijgt u meteen te zien bij welke arts u een afspraak heeft. De artsen zijn zelfstandig geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en zijn ook BIG- en Arbo-gecertificeerd. De arts die u medisch keurt is ook verantwoordelijk voor de keuring. Dit betekent dat de website www.keurigonderweg.nl enkel een bemiddelingsrol heeft zonder aansprakelijkheid. Het gebruik van www.keurigonderweg.nl is volledig gratis. Mochten er vragen zijn n.a.v. de keuring, of hebt u ná uw keuring aanvullende formulieren gekregen van het CBR, dan zal u in contact worden gebracht met uw arts.

 

Dienstverlening

Bij www.keurigonderweg.nl zijn we gespecialiseerd in medische rijgeschiktheidskeuringen, ook wel rijbewijskeuringen genoemd. Onze focus ligt op het beoordelen van uw geschiktheid om veilig te rijden. 

 

Let op: Wij bieden geen algemeen medisch advies of behandelingen aan. Als u medisch advies nodig heeft, verwijzen we u graag door naar ons partnerbedrijf www.medvice.io.

bottom of page